Én most fejezem be a nyelvtan tételeket az irodalmat már tudom.És igen a törit hagytam én is a végére:D bár abból elvileg elég sok mindent tudok szóval remélem meg lesz hamar. És a választottam az 80tételből áll mert több tantárgyból áll össze és hát azok annyira nem érdekelnek meg arról lehet beszélni éppen.
2013. jún. 15. 08:13
22/32 A kérdező kommentje:
80 tétel az nem semmi.. Mi a választottad? :)
2013. jún. 15. 15:13
23/32 anonim válasza:
Igazából kötelező:D de ez a választott is egyben. ooo hülyeség ilyen német nyelvű tantárgyak és abból...:S sehova nem kell és kb sehol nem kérik csak ilyen speciális helyeken,de engem egyáltalán nem érdekel!Szóval csak legyen meg:D
2013. jún. 15. 17:53
24/32 anonim válasza:
én tegnap előtt kezdtem el, a magyart és a törit, mert én is lusta vagyok, csak szem 25-ször annyira mint Te;) a matek emelte 3 napot tanultam, és teljesen jó lett, én matek fizika duplázásra hajtok, a fizika középszintű tételeket kb egy hétig tanulgattam napi 3 tétel.. mert az érdekelt valamennyire.. német nyelvvizsgám már van, úgyhogy a német középen majd csak mondok valamit, magyarból és töviről csak engedjenek át... már rohadtul nyár és a f*sznak van kedve ilyen extrém unalmas dolgokat tanulni, mennék már strandolni!
2013. jún. 18. 11:27
25/32 A kérdező kommentje:
Hehe.:D
Nekem végül nem sokat sikerült tanulnom, és tegnap túl is estem rajta:)
Úgy vélem simán ment.:D
2013. jún. 19. 10:08
26/32 anonim válasza:
Óhh jó neked:(( én még holnap kerülök sorra! és nagyon félek mert azt mondják, hogy elég szemetek a tanárok mident kérnek:S
Tudtad a tételekt?
2013. jún. 19. 12:47
27/32 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudtam. Az összes feladatot majd hogy nem józan paraszt ésszel oldottam meg. :D
Nah meg szerencsére a tanárok is segítő készek voltak. :)
2013. jún. 20. 08:35
28/32 anonim válasza:
de jó annak aki túl van rajta.. én fosok.. ebből nagy ivás lesz, ha túl leszek rajt
2013. jún. 21. 00:40
29/32 A kérdező kommentje:
:DD
Igyál majd helyettem is. :D
2013. jún. 22. 08:38
30/32 anonim válasza:
Nekem szuper lett az érettségim!!:DD még a német téleke is mentek nagyjából.a magyar nyelvű meg fullos!:D és két napig nem tudtam magamról úgy buliztam:DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!