Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még esélyem rendesen...

Van még esélyem rendesen felkészülni a szóbeli érettségire? .18/L

Figyelt kérdés

Június 19-én lesz. 5 vagy max 6 tantárgyból fogok remélhetőleg..:)

Tudom hogy ha nagyon akarnám még simán fel lehet készülni, de jó lenne egy kis bíztatás.

Sajnos nem igazán van aki el zavarjon tanulni, mert ugyanis én időnként hajlamos vagyok a lustaságra...stb:D

Nah meg azt is tudom hogy nem most kéne tanulni, hanem suli közbe kellett volna.. De azért mindent nem jegyezhetek meg.:)

Szóval a kérdés adott, van e még esély? :)

2013. máj. 30. 22:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én most fejezem be a nyelvtan tételeket az irodalmat már tudom.És igen a törit hagytam én is a végére:D bár abból elvileg elég sok mindent tudok szóval remélem meg lesz hamar. És a választottam az 80tételből áll mert több tantárgyból áll össze és hát azok annyira nem érdekelnek meg arról lehet beszélni éppen.
2013. jún. 15. 08:13
 22/32 A kérdező kommentje:
80 tétel az nem semmi.. Mi a választottad? :)
2013. jún. 15. 15:13
 23/32 anonim ***** válasza:
Igazából kötelező:D de ez a választott is egyben. ooo hülyeség ilyen német nyelvű tantárgyak és abból...:S sehova nem kell és kb sehol nem kérik csak ilyen speciális helyeken,de engem egyáltalán nem érdekel!Szóval csak legyen meg:D
2013. jún. 15. 17:53
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
én tegnap előtt kezdtem el, a magyart és a törit, mert én is lusta vagyok, csak szem 25-ször annyira mint Te;) a matek emelte 3 napot tanultam, és teljesen jó lett, én matek fizika duplázásra hajtok, a fizika középszintű tételeket kb egy hétig tanulgattam napi 3 tétel.. mert az érdekelt valamennyire.. német nyelvvizsgám már van, úgyhogy a német középen majd csak mondok valamit, magyarból és töviről csak engedjenek át... már rohadtul nyár és a f*sznak van kedve ilyen extrém unalmas dolgokat tanulni, mennék már strandolni!
2013. jún. 18. 11:27
 25/32 A kérdező kommentje:

Hehe.:D

Nekem végül nem sokat sikerült tanulnom, és tegnap túl is estem rajta:)

Úgy vélem simán ment.:D

2013. jún. 19. 10:08
 26/32 anonim ***** válasza:

Óhh jó neked:(( én még holnap kerülök sorra! és nagyon félek mert azt mondják, hogy elég szemetek a tanárok mident kérnek:S

Tudtad a tételekt?

2013. jún. 19. 12:47
 27/32 A kérdező kommentje:

Nem nagyon tudtam. Az összes feladatot majd hogy nem józan paraszt ésszel oldottam meg. :D

Nah meg szerencsére a tanárok is segítő készek voltak. :)

2013. jún. 20. 08:35
 28/32 anonim ***** válasza:
de jó annak aki túl van rajta.. én fosok.. ebből nagy ivás lesz, ha túl leszek rajt
2013. jún. 21. 00:40
 29/32 A kérdező kommentje:

:DD

Igyál majd helyettem is. :D

2013. jún. 22. 08:38
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem szuper lett az érettségim!!:DD még a német téleke is mentek nagyjából.a magyar nyelvű meg fullos!:D és két napig nem tudtam magamról úgy buliztam:DDD
2013. jún. 22. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!