Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 10. osztályosok, mi a vélemény...

10. osztályosok, mi a véleményetek az idei kompetenciamérésről?

Figyelt kérdés

Szerintem a szövegértés elég könnyű volt. Max 1-2 kérdés volt, amire nem igazán tudtam mit válaszolni, de oda is írtam valamit.

A matekkal már nagyobb gondom volt. Nem a nehézségével volt gond, mert nem volt túl nehéz, de rengeteg feladat volt és több oldal feladatot is üresen hagytam.

2013. máj. 29. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyar nem volt vészes, matekból ami a fordított üvegessel kezdődött, arra volt kevés idő, a másikra volt elég, bár egyet-kettőt kihagytam ott. Nálunk az volt a legfőbb gond, hogy ezt az iskola kijavítja, és triplajegyet ad rá.

(az iskola nem nézhet bele, a kódodat is csak te tudod, a neved nincs is rajta, de a suli megoldja, csak így akár találomra is adhatnak egy jegyet, nem tudod megnézni, mit rontottál el)

2013. máj. 29. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, a fordított üvegessel kezdődő tényleg nagyon hosszú volt. Főleg azért, mert tele volt indoklásos feladattal.

Amúgy az iskola simán megtudja sajnos oldani ezt. Az osztályfőnökömnél láttam egy papírt, ami szerint kiosztotta a matricákat a füzetre. Ott van a név mellett mindenkinek a kódja.

De amúgy nem kis munka lehet azt a rengeteg feladatot kijavítani.

2013. máj. 29. 19:42
 3/3 anonim válasza:
A feladatok kijaviitása a kódolók dolga, nem a tanároké. Én lerőgzítem az eredményt, teljesen anonim a dolog, igaz a tanárok kapnak papírt mérési azonosítóhoz rendelt nevekkel, de szerintem nem lehet erre osztályzatot adni. Amúgy én is idén írtam, az indoklások miatt sok időm elment meg nálunk két lány 'sietett haza' így negyed órával a vége előtt beszedték... De most hogy párszáz ilyen átfutott a kezem alatt sokkal könnyebbnek tűnik. Az üveges minden évfolyamon volt, és sokan elhibázták az olyan egyszerű feladatokat is ahol csak látni kell.
2013. júl. 25. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!