10. osztályosok, mi a véleményetek az idei kompetenciamérésről?
Szerintem a szövegértés elég könnyű volt. Max 1-2 kérdés volt, amire nem igazán tudtam mit válaszolni, de oda is írtam valamit.
A matekkal már nagyobb gondom volt. Nem a nehézségével volt gond, mert nem volt túl nehéz, de rengeteg feladat volt és több oldal feladatot is üresen hagytam.
Magyar nem volt vészes, matekból ami a fordított üvegessel kezdődött, arra volt kevés idő, a másikra volt elég, bár egyet-kettőt kihagytam ott. Nálunk az volt a legfőbb gond, hogy ezt az iskola kijavítja, és triplajegyet ad rá.
(az iskola nem nézhet bele, a kódodat is csak te tudod, a neved nincs is rajta, de a suli megoldja, csak így akár találomra is adhatnak egy jegyet, nem tudod megnézni, mit rontottál el)
Igen, a fordított üvegessel kezdődő tényleg nagyon hosszú volt. Főleg azért, mert tele volt indoklásos feladattal.
Amúgy az iskola simán megtudja sajnos oldani ezt. Az osztályfőnökömnél láttam egy papírt, ami szerint kiosztotta a matricákat a füzetre. Ott van a név mellett mindenkinek a kódja.
De amúgy nem kis munka lehet azt a rengeteg feladatot kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!