Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az baj, ha nem tudom befejezni...

Az baj, ha nem tudom befejezni az összes feladatot a Kompetenciamérésben? Az baj, ha sok feladatot elrontok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 18:33
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem mivel mindenki leszarja! Nem csak a te eredményedet nézik hanem a sulid összes tanulójának az eredményét! Ez csak arra jó hogy megtudják hogy az iskola milyen "erősségű"!:)
2013. máj. 28. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, én is lesz*rom. :) Köszi. ;)
2013. máj. 28. 19:01
 3/3 anonim válasza:
hát az a gond evvel hogy ha még jövőre is abba az iskolába fogol járni akkor ha el rontod vagy le szarod akkor saját magaddal vagy az egész iskolával ki fogol szurni mert ha az iskolába mindenki le szarja akkor intézkedni kell az iskolának és ez lesz belőle.
2013. máj. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!