Egyébként miért gondolja azt sok ember, ha valaki kiváló tanuló akkor, egyben jó ember is?
Figyelt kérdés
Persze vannak kivételek. Értelmes válaszokat várok.2013. máj. 28. 09:52
1/2 anonim válasza:
Fogalmam sincs :) Én is észrevettem ezt a jelenséget, de azt látom h az egyetemeken a kitűnő tanulókat áldják. Holott elég jelentős részük beképzelt, törtető, sokuk nyalis, vagy iszonyat gonosz ember. Persze van kivétel, de én keveset ismerem. Én meg azt figyeltem meg h akik ilyen 3-4es tanulók sokkal értelmesebbek mint aki totál jeles. Értenek az élethez, értelmes emberek, sokuk művelt. Nekem van olyan ismerősöm aki kitűnő, de egy hivatalos papírt nem tud elintézni...
2/2 anonim válasza:
Majd az egyetemen nyüszítenek az olyanok az első bukáskor. "-De én soha nem kaptam rosszabbat jó érdemjegynél itt egyetemen sem.
-Kérem, akkor épp itt az ideje, hogy végre megbukjon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!