Mért nem engedi a tanár hogy javítsak?
Figyelt kérdés
Sajnos matekból rosszul állok, 1.5 re.Nem szeretnék megbukni.Javítani szeretnék de a tanár nem engedi, pedig mindenhogy kérleltem őt.Nem vagyok se rossz diák, mindig kész a házim , ott a felszerelésem, csak nem értem az anyagot, hiába figyelek.
Mit tegyek hogy engedjen javítani ? És miért nem engedi hogy javítsak ?:( 15/L (9.osztály)
2013. máj. 27. 18:44
1/2 anonim válasza:
Azért nem engedi, mert kérleled.
A tanár tudja eldönteni, hogy a tudásod mennyire elég. Ha ő úgy gondolja, hogy nem érted az anyagot, akkor még a pótvizsga előtted áll.
Nem kell másra koncentrálnod, csak a matekra.
De az is lehet, hogy enged javítani, csak nem akkor, amikor te akarod.
Tanulj továbbra is, készülj minden alkalomra.
2/2 anonim válasza:
Felmerül a kérdés, hogy mitől tudnád most jobban az anyagot, mit év közben? Nem tudom, én sosem értettem egyet ezekkel az év végi javításokkal, főleg ha az a kifogás, mint amit Te le is írsz, hogy nem érted az anyagot. De most mégis érted? Egy javítás erejéig menne? Ezt a tanárod is pontosan jól tudja. Lehet csak Neked lenne jó, ha elmennél inkább pótvizsgázni. Ott úgy is kiderülne, hogy miről is van szó valójában. Ha most engedne javítani, akkor azzal csak annyit ér el, hogy évről évre ezt el fogod játszani. Nem tanulsz év közben, hiszen úgy sem értesz semmit, de aztán év végére valami csoda folytán mégis megérted, de csak hogy megbukni ne kelljen. Én egyetértek a tanároddal, de csak azok alapján, amit leírtál. Természetesen se a részleteket nem tudom, se pedig tanárod valódi álláspontját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!