Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes bemenni a munkaügyi...

Érdemes bemenni a munkaügyi központhoz?

Figyelt kérdés

Most fogom letenni az okj-s vizsgám már elkezdtem keresgélni állást de a közelben lehetetlen elhelyezkedni ebben a szakmában.

Anyám rokkant, apám munkanélküli.

Érdemes bemennem a munkanélkülire és bejelenteni, hogy nincs állásom? Fog történni azon kívűl valami, hogy x időnként visszakell járnom és telnek az éveim? Így, hogy egyántalán nem dolgoztam ideáig ne is várjak semmi pénzt?

2013. máj. 27. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Segélyt csak 1 év munkaviszony után kapsz. A regisztrálással annyit érsz el, hogy folyamatosan be kell menned és jelentened az állapotodat. Egyszerűen meg van halva a gazdaság. kapcsolatok és protekció nélkül lehetetlen állást találni...

Viszont ajánlom a Munkahelyvédelmi akciótervet. Én is azzal helyezkedtem el. Ahhoz viszont kell a munkaügyis segítség:)Sok sikert.

2013. máj. 27. 19:29
 2/2 anonim válasza:
Én azt mondom regisztrálj be, de ne arra várj. Én elég rég óta be vagyok regelve, de ahol lakom, nem kicsit nevetséges a munkaügyi. Viszont több embertől hallottam, hogy "zaklatod" őket, akkor van esély. Gondolok itt arra,hogy hívogatod őket, Önéletrajzot küldesz. Nekem annyiban sikerült, hogy jó pár email és telefonálás után hívtak egy államilag támogatott képzésre.
2013. máj. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!