Dexam nyelvvizsga eredmény?
Figyelt kérdés
április 27-én voltam aztán az írásbelit még mindig nem tették fel :/ Csak én várom már tűkön ülve? :D Kapjákbe, hogy ilyen sok idő.2013. máj. 24. 09:38
11/14 anonim válasza:
Nekem se fog beleszámítani csak én a nyelv iskola miatt szívtam be, mert szóbelim origós lesz csak június 10-én szóval így tuti nem számít bele..
12/14 anonim válasza:
tavaly csináltam a szóbelit 92% lett idén pedig az írásbelit ami csak 64% xD kb 80 körülire számítottam, ezért eléggé meglepődtem:D:D de végül is mindegy:D az a lényeg hogy meg van:D
13/14 maja5 válasza:
Írásbeli vizsgám nem sikerült DEXAM-os 1 vizsgapont hiányzik a levél részből érdemes e felülbírálatot beadni, valakinek tapasztalata.Betekintés ami ingyenes, ott a tanárommal együtt megnézhetem vagy csak a vizsgázó mehet be?
14/14 A kérdező kommentje:
Ha 1 pont hiányzik akkor szerintem megér egy próbát.
Nemtudom hogy vihetsz e be tanárt, de a weboldalukon le van írva amúgy minden-
2013. máj. 27. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!