Tanultok már szóbeli érettségire vagy még pihentetitek pár napig? :D
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 22:44
1/5 anonim válasza:
Nekem még van rá szűk 1 hónapom, így még ezt a hetet pihenéssel töltöm, de jövőhéten már nekiállok.
Mivel a tételek nagy részét tudtom, mert részben ez alapján is készültem írásbelire, meg az utolsó 2 hónapba csak a tételekkel foglalkoztunk, így nagyon nem kell tanulnom, csak átismételni ezt azt meg ami még nincs meg azt megtanulni hozzá és ennyi.
2/5 anonim válasza:
nekem 6-án lesz emelt szóbeli, még nem tanultam külön rá, de eddig is a tételeket tanultam.. a többi az csak 1 hónap múlva lesz
3/5 anonim válasza:
viszont már úgy érzem, hogy kifordították az agyamat, és rátapostak 6x!
4/5 anonim válasza:
én is 6-án emelt szóbelizem, meg 11-én is, szóval ezekre már eléggé tanulok sajnos, nem sokat tudok pihenni.. és ha ezeken túl leszek, csak akkor állok neki a közepekre készülni, mert lesz másfél hetem, az elég :)
5/5 anonim válasza:
Még semmit nem tanultam szóbelire...
Ahogy magamat ismerem, majd az utolsó héten fogom elkezdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!