Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy mehetne jobban a tanulás?

Miss Huuuha kérdése:

Hogy mehetne jobban a tanulás?

Figyelt kérdés
Mostanában nehezen megy a tanulás :( Órákon ahányszor megfogadom h figyelni fogok, mindig eszembe jut valami más pl: facebook, épp olvasott könyv, suli diszkó stb. és máris azon kapom magam h nem is tudom mi volt egész órán :( ezért otthon próbálom megtanulni, de ott sem tudok odafigyelni :( töriből 5ösről lerontottam 3asra, és más sem megy jól :( Okostojások tudnak javasolni? Mit tegyek? Előre is köszi :)
2013. máj. 23. 07:21
 1/1 anonim ***** válasza:
embereld meg magad. keresd meg a mániád. az én mániám pl. a papírírószer. tudom, hülyén hangzik :D egy új szövegkiemelő a leguncsibb töriórát is megszépíti :DDDD
2013. máj. 23. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!