Miért van az, hogy minden tantárgyból jó vagyok, a kémiát leszámítva, amit rettenetesen nem értek?
én hasonló cipőben jártam, mint te, gyűlöltem a kémiát, hármas voltam belőle egész végig
ién vagyok 12-es, most érettségiztem, és 11. végén úgy döntöttem kezdek magammal valamit, szóval nyáron leültem és megtanultam a kémiát :D
rengeteg időm ráment, az elején nehéz volt, de hamar ráéreztem, és a számolásokat is megtanultam, meg minden egyebet, de úgy, hogy júliusban álltam neki, és kb nullának sem lehetett nevezni az addigi tudásom
aztán októberben letettem belőle a középszintet, és 98% lett XD
most ott tartok, hogy emelteztem is belőle, az is nagyon jól sikerült, és vegyésznek megyek Szegedre :D, szóval megszerettem
egyébként szerintem a kémia tipikusan az a tantárgy, amit be lehet magolni, de a ha érted a lényegét, akkor szinte egyáltalán nincs szükség sok tanulásra
azt tanácsolom, hogy ne magold, hanem állj hozzá másképp, próbáld átlátni
a szerves kémiában is rengeteg az analógia, és ha ezekre rájössz, akkor röhögve be tudod vágni az egészet ;)
sok sikert hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!