Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanuljak még most? Vagy...

Tanuljak még most? Vagy hagyjam reggelre?

Figyelt kérdés
Holnap reggel 9-kor vizsgám lesz. Kb 6 tételbe még bele sem tudtam nézni, hiába olvasom, nemhogy nem marad meg, de nem is jut már el az agyamig h egyáltalán mit olvasok. Elolvassam még azokat lefekvés előtt, vagy keljek korábban reggel, és akkor olvassam át? Nektek melyik tűnik hatásosabbnak? (Nem voltam lusta, csak már 3. napja viszgázom.) Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. máj. 21. 21:32
 1/4 anonim válasza:

Nekem a reggeli tanulások hatásosabbak, este már nem fog úgy az agyam, de kinek mi a hatásosabb.

Inkább hagyd reggelre :)

2013. máj. 21. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez rajtad múlik. Van, aki az éjszakázást bírja jobban, van aki a korán kelést.

Én például sosem bírtam éjjel tanulni. De neked kell tudnod, hogyan működsz.

2013. máj. 21. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
én mindig este szoktam, mert ha véletlenül reggelre hagynám a tanulást, hogy inkább korábban felkeljek mint szoktam, akkor általában az a vége, hogy kinyomom az ébresztőt és továbbalszom...
2013. máj. 21. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha annyira álmos vagy inkább feküdj le

Vagy még nézz át egy-két tételt, utána meg tényleg aludj

2013. máj. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!