Pénzügy és Számvitel alapdiplomával mennyi esélyem van elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Hol érdemes leginkább tanulnom? Szegedre mennék, mert közel van és szimpatikusnak tűnik, de úgy hallottam, hogy az első pszesek nem nagyon tudtak vele munkába állni.2009. okt. 3. 10:18
1/8 anonim válasza:
Hello!
Kaposváron is lehet tanulni, nagyon szimpi az egyetem, meg a kolesz is. Csak ajánlani tudom, ha esetleg még nem választottál.
2/8 anonim válasza:
Jó az esély, de nem ártana elvégezni egy mesterképzést hozzá, az még plusz két év. Kaposvári egyetem:)
Szerintem inkább a Corvinus, BGF, SZF-ben gondolkodj!
3/8 anonim válasza:
IBS-n is van Pénzügy és Számvitel szak... abból az iskolából tuti el fogsz tudni helyezkedni.
4/8 anonim válasza:
Hááát..alapdiplomával nem olyan sok, de ha utána elvégzed a mérlegképes könyvelőt, akkor már szinte nyert ügyed van.
5/8 anonim válasza:
Szerinetetek is érdemes a SZF-n tanulni? Egyik ismerősöm is ott tanul és nagyon dicséri. Vélemények?
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
Szolnoki Fősulival kapcsolatban körbe néztem itt egy kicsit, miután itt ajánlva lett.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Ez alapján nem valami jó hely.
2009. okt. 3. 18:32
7/8 anonim válasza:
A Szolnoki fősuli nem is az.
Ha pénzügy-számvitel, akkor Corvinus vagy BGF-PSZFK
8/8 anonim válasza:
Egy vidéki városban lakok és ez engem is érdekelne. Érdemes a BP.-i pályakezdő hirdetésekre pályázni, vagy csak a protekció működik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!