Középszintű informatika érettségin milyen praktikák vannak?
Figyelt kérdés
Teszem azt milyen billenytyűkombinációkkal lehet gyorsítani a feladatok elvégzését? (ctrl+c/v, ilyeneket tudok, arra gondolok pl hogy power pointnál lehet képkockánként léptetni a tartalmat, hogyan kell egyenlő szárú/oldalú háromszöget rajzolni, stb.)illetve milyen excel függvényeket célszerű betanulni? Én ezeket találtam: szum, átlag, max, min, darab, darab2, darabüres, darabteli, ha, fkeres, vkeres, hol.van, index, szumha, kerekítés, hatvány, és, kerek.le, kerek.fel, kicsi, nagy2013. máj. 19. 11:29
1/4 anonim válasza:
Nagyjából jó lesz ennyi függvény, még kicsit nézz bele a függvénybeszúrásnál a dátum és idő meg a szöveg kategóriába.
Figyelj a feladat pontos olvasására, a táblázatkezelésnél a formázáson szoktak sok pontot bukni. Furcsa módon. A mintát is kell nézni a formázásnál, nemcsak a szöveget.
2/4 anonim válasza:
Ennyire azért ne izgulj rá:D
Középszinten azért nem annyira vészes időben befejezni a feladatokat. Szóval szerintem billentyűkombinációk feleslegesek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Hát én nem tudom.. Nem vagyok hülye infóból, de én ennyi idő alatt 4ből 2,5 feladatot tudtam megoldani... Pedig nem mondanám hogy tökölök. És (sokak számára) meglepő módon nekem a Power Point a legnehezebb..
2013. máj. 19. 13:12
4/4 anonim válasza:
Akkor azt hagyd a végére. Én biztos az adatbázis-kezeléssel kezdeném, azt lehet a leggyorsabban lezavarni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!