Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A középszintű érettségi egyik...

A középszintű érettségi egyik kérdésére ez jó válasz?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan kérdés, hogy mely betegségeket lehet szűrésekkel megelőzni. A megoldókulcs még csak nyomokban sem tartalmazza azokat amiket én írtam, de szerintem ezek JÓK! Emlőrák és tüdőrákot írtam. Szerintetek?

2013. máj. 17. 00:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Hopszi a lényeg kimaradt: BIOLÓGIA középszintű. :)
2013. máj. 17. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Sztem jó mind a kettő

Sőt, még a bőrrákot is meglehet előzni (szűréssel)

A bőrgyógyászaton elvégzik

2013. máj. 17. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Meg a méhnyakrákot
2013. máj. 17. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Tüdőszűréssel sztem még a TBC-t is meg lehet

(vagy miért járunk tüdőszűrésre)

2013. máj. 17. 00:31
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Ha te többet írtál, szted arra adnak plusz pontot?

Mert lehet, csak kettőt vártak el és annyi pontot

is adnak max

2013. máj. 17. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
El fogják fogadni, nyugi. Ha a tanár mégsem fogadja el (mert mondjuk nem kedvel téged, v bármi más miatt) nyugodtan beleköthetsz, és megadják a pontot.
2013. máj. 17. 01:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek :)

A megoldókulcsban ezeket nem láttam, és tudjátok ez a fránya: csak ami a megoldókulcsban van.." felfogás..:\

De hátha igazunk lesz,örülnék neki :DD

2013. máj. 17. 01:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen egyik betegséget se lehet szűréssel megelőzni!Egy emlőszűrésnél vagy van csomó vagy nincs.Olyan nincs hogy valami egyértelműen mutatja hogy lesz rák!Tüdőszűrésen vagy van beszűrődés vagy nincs!Védőoltással lehet csak betegséget megelőzni!
2013. máj. 17. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!