Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Autóelektronikai műszerész nehéz?

Autóelektronikai műszerész nehéz?

Figyelt kérdés
Fölvettek a suliba e szakmára. És szeretném kérdezni , hogy nehéz -e . Nem tudom mit várjak tőle. Magolni meg oldalszámra tanulni már nem akarok , de szeretnék egy jó szakmát , és ez tetszene is. Bár autószerelő akartam volna lenni , de oda nem vettek föl. Később meg tudok élni belőle ?

2013. máj. 15. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehéz, igen. Megélni viszont lazán megtudsz, ha jól kitanulod.
2013. máj. 17. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

És a tananyag nehéz , vagy keményen bevasalják ?

Fizikát kell tanulni?

2013. máj. 17. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyne kéne már fizikát, szerinted az elektronikának mi az alapja? :D Műszaki szakember fizika-tudás nélkül olyan, mint autóversenyző kormány nélkül.

Amúgy szerintem ez a "bevasalják" dolog mindenütt ugyanúgy működik, ezen a szinten nem az a lényeg, hogy mit követelnek tőled, hanem mikor majd ott állsz egy munkadarab mellett, tudod-e alkalmazni a tanultakat, vagy csak próbálkozol vaktában.

2013. máj. 17. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
értem . köszönöm a válaszod.
2013. máj. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!