Hogyan lehet felkészülni a társadalomismeret témazáróra?
Figyelt kérdés
Nos eddig kivétel nélkül mindegyik TZ-m 1-es és 2-es lett, hiába tanulom meg elejétől a végéig az anyagot, amit a tanár diktál, ahhoz képest amiket a dolgozatba belerak, körülbelül köze nincs, ahhoz amit valójában vettünk... Olyan bonyolult diagramokat meg ábrákat rak be, amiről le kell olvasni minden sz*rt.. És beugrott, hogy nagyon "hivatalosan" vagy hogy is mondjam, speciálisan van megfogalmazva és meghatározva a feladat, mintha ez valahol fent lenne és ő csak kimásolja. Tudtok ilyen oldalt, ahol társ.ism feladatok vannak, mert én keresgéltem, de nem nagyon találtam semmit..2013. máj. 14. 19:03
1/5 anonim válasza:
A dolgozatot nem lehet haza vinni? Egy szövegrészletet gépelj be, hátha kidob vmit.
3/5 anonim válasza:
Jaj, hova süllyed a világ:D Nálunk a társadalomismeret annyiból állt, hogy beadtunk 2 házidolgozatot, meg félévkor írtunk egy röpdolgozatot. Aki a röpdolgozatot nem tudta meg írni, az 3-as lett XD
4/5 A kérdező kommentje:
Dehogy lehet hazavinni... Ott kell megcsinálni, az a baj, hogy már nem emlékszem pontosan a feladatmeghatározásokra, mert akkor lehet valamit tényleg kidobna... De mi ilyen témakörönként írunk egy TZ-t.. És olyan rohadt nehéz, hogy szerintem eddig 1x fordult elő h lett 3-masnál jobb...
2013. máj. 14. 19:25
5/5 anonim válasza:
Esetleg olyan könyvekre, honlapokra próbálj keresni, amik az emelt szintű társadalomismeret érettségire készítenek fel, hátha találsz hasonló feladatokat. Vagy az elmúlt évek érettségi feladatai között. Nekünk a "kedves" gimis biosz tanárunk csinálta ezt annak idején, hogy egyetemi felvételi teszteket adott dolgozat gyanánt. (Akkor még nem volt emelt érettségi.) Naná, hogy a legjobb tanulónak is kettes lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!