Mikor rakják már fel az emelt biosz megoldásait?
Figyelt kérdés
Vagy csak én nem találom?2013. máj. 14. 16:41
3/10 anonim válasza:
oktatas.hu-n lesz fönt holnap reggel nyolctól
4/10 anonim válasza:
A hivatalos megoldókulcsot holnap reggel 8-kor. Mint ahogy minden egyes tantárgynál így van ez. Mindig 24 óra múlva kerül fel a megoldókulcs.
De neten is lehet nem hivatalos megoldásokat találni, csak nem kell benne vakon megbízni.
5/10 bensdorp válasza:
És az EMELT biosz faladatlapja nem található meg holnapig sehol? (Nem feltétlenül megoldásokkal, csak maga a feladatlap.)
6/10 anonim válasza:
Utolsó! Az középszintű. Az emelt kéne, de azt meg nem teszik fel.:(
7/10 anonim válasza:
Bakkker!!! Tényleg:DDD
Bocsánat:) A keresőbe emeltet írtam, ezt dobta ki. Furcsán egyszerűnek is tűnt:DDD
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A középszintűt megtaláltam én is. csak arra gondoltam, hogy az emeltet később linkelik be a középszintű megoldásai alá, vagy a cikkben a feladatsor fölé vagy valahová, és csak én nem találom :) olyan jó lenne, ha raknának fel nem hivatalos megoldásokat is! az eddigi érettségik megoldását nem vártam így... hozzám se lehet szólni. kattogok, pedig nem szoktam :S
2013. máj. 14. 17:31
9/10 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy nem laptak feladatlapot és azért nincs fent, majd csak holnap reggel 8kor a hivatalos.
10/10 anonim válasza:
Már fent van. Hogy sikerült?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!