Milyen tanulási módszerek vannak arra, ha valaki piszkosul nem képes odafigyelni az adott anyagra mert száraz és nem érdekli? (de ugye kötelező megtanulni sajnos)
Figyelt kérdés
most is ülök a könyv fölött beállítottam a telót, hogy 15 perc múlva csörögjön, és úgy akartam hogy annyi ideig folyamatosan olvasom. De 10 perc után azon kaptam magam hogy nekiálltam teát csinálni :D
mi a fenét lehetne csinálni? 300 oldalas könyvnek 20. oldaláig jutottam még :D
Ha valami érdeke van, akkor az le tud kötni, de bizonyos esetekben egyszerűen egy pillanat alatt elkalandozok és így nem lehet normálisan haladni
tippek???
2013. máj. 13. 18:36
1/2 anonim válasza:
ugyanez... sajnos erőt kell venni magadon, és azért is megtanulni, leülsz és fel nem állsz addig míg nem tudod az anyagot. beosztod az időd h pl napi 50 oldalt megtanulsz, felkelsz reggel, és tanulod míg nem tudod. beiktatsz kis szüneteket, óránként mondjuk 10 perc...és közbe arra gondolsz hha nem tanulod meg az anyagot, a vizsgán megbuksz, és nem viszed semmire. Nekem ez beválik :) és egyébként elkezdeni nehéz a tanulást, legalábbis nekem úgy van h az első 5 tételen nehéz átvágódnom, utána már megy minden rutinszerűen. Hajrá :D
2/2 anonim válasza:
ja, amúgy én tanulás helyett takarítani szoktam néha :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!