Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pikkelysömörrel lehetek cukrász?

Chulak kérdése:

Pikkelysömörrel lehetek cukrász?

Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 20:01
 1/5 anonim válasza:
Igen, csak ne mond el hogy pikkelysömörös vagy. Ahhol sütni-főzni kell, nem szeretik a folyton hulló bőrdarabokat...
2013. máj. 15. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hullik semmi rólam...
2013. máj. 16. 20:11
 3/5 anonim válasza:

Az egészséges emberről is hullik a bőr, csak nem látja. Bocsi, nem megsérteni akartalak. Én is pikkelysömörös vagyok, és kőmüves akartam lenni. Ha nem mondom meg, hogy pikkelysömörös vagyok, akkor lehettem volna az, de sajnos megmondtam.

Tapasztalatból tudom, hogy jobb ha nem tudják. Meg is mondhatod, de akkor nem biztos hogy fogják engedni. Főleg munkát találni lesz nehéz, ha megmondod hogy pikkelysömörös vagy.

A lényeg:

Szívesebben felvesznek tanulni/dolgozni, ha nem tudják.

Ajánlanák figyelmedbe egy fórumot, a pikkelysömörrel kapcsolatosan.

Keress rá a google-val:

index pikkelysömör gyógyítása. Itt sok hasznos gyógymódot találsz.

Sok sikert, és tünetmenességet kívánok!:)

2013. máj. 16. 22:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat nem sértettél meg,de én gyerek korom óta vagyok sömörös.Már két éve biológiai terápiát kapok rá.Amúgy megkérdeztem egy illetékest és lehetek ez nem lehet kizáró ok,mivel nem fertőző betegség csak gyógyíthatatlan sajna:( és meg kell mondani mindenhol,mert ha utólag derül ki az még rosszabb...amúgy orvosi vizsgálatnál mindjárt buktam volna:)Még egyszer kössz azért
2013. máj. 17. 10:47
 5/5 anonim válasza:
Nincs mit!:-)
2013. máj. 17. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!