Tényleg igaz, hogy ha valakit puskázáson érnek érettségi közben, akkor az egész teremben ülő diákság vizsgáját felfüggesztik?
Félreértés ne essék, nem akarok puskázni! Épp ellenkezőleg, félek attól, hogy valami hülye viszont ott fog majomkodni az okostelefonjával, amit észrevesznek. Hallottam, hogy ilyen esetben felfüggesztenek ott mindenkit, mert ki tudja kihez jutott és milyen információ... ez igaz? Vagy csak valami urban legend?
* Mellékesen: tavaly voltam biosz érettségin, ott egy lány feltünően sok könyvet hozott magával (vagy 4-6 kötetet), mindegyiket a mellette lévő székre pakolta le. Az elején feltűnt az ügyeletes tanárnak ,de csak annyi lett belőle, hogy ott helyben mindenkinek ki kellett vinnie a táskáját és mindenét a tanári asztalhoz. Viszont ez még azelőtt volt, hogy bármi elkezdődött volna. Nem tudom mi történt volna, ha a vizsga kellős közepén veszik észre...
Nálunk eleve úgy volt, hogy bementünk és kipakoltuk a táskából, ami kellett. Tollon, zsebin, vonalzón, üdítőn, szőlőcukron ilyesmiken kívül más nem lehetett nálunk. A tanári asztal mellé le kellett rakni a táskákat és a tanári asztalra a telefonokat kikapcsolva. Így aztán senki nem tudott puskázni.
Egyébként szerintem mindenkit felfüggesztenek az adott teremben, nekünk is ezt mondták. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!