Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Grafológia mennyire nehéz szakma?

Grafológia mennyire nehéz szakma?

Figyelt kérdés
Maga az iskola nehézsége is érdekelne, valamint magának a szakmának a nehézségei is.
2009. szept. 30. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne!Írjatok plss
2009. szept. 30. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyönyörű szakma, volt magyar tanárom volt másodállásban grafológus, illtve grafológiát is oktatott. Mondtam neki, hogy én is grafológus szeretnék lenni, de sajnos lebeszélt róla, mivel szinte egyátalán nem lehet vele munkát kapni. A leggyakrabban bűnügyi nyomozásnál szokták őket hívni, de oda is elég egy ember. Ha valaki szeretne vele keresni, akkor maximum egy pszichológus diploma mellett tud vele valamit is kezdeni.
2009. szept. 30. 18:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Én a munkámban hasznát venném, szóval ezzel a részével nincs gond. Inkább attól tartok, hogy baba mellett mennyire tudnám elvégezni, mennyire könnyű tanulni. Sajnos magolni nem tudok, ezért szükséges, h magolás helyett megértsem és könnyen tanuljam.
2009. okt. 2. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem lehet nehéz, mivel elég érdekes, könnyű tanulni. Másfél éves a suli, és félévenként 70ezerbe kerül.
2009. okt. 2. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!