Német hallott szöveg értése hogy ment?
Figyelt kérdés
Harmadik szerintem borzasztó volt...igaz-hamisnal szinte mindenhova igazat írtam. Ti? Tapasztalatok?2013. máj. 10. 12:40
11/18 anonim válasza:
Nem merek tippelni sem :D,nem készültem túl sokat,órákon tanár hozott gyakorlókönyvekből meg régi érettségikből feladatokat...Elég változó volt hogy mi ment mi nem,ezért nem tudom mire számítsak...
12/18 A kérdező kommentje:
Megvan a hivatalos megoldás...olyan 70% körülit írtam. Te?
2013. máj. 11. 13:23
13/18 anonim válasza:
76 % körül van,de nem számítottam bele a levélírást,mert az tényleg nagyon változó volt,hogy sikerült :D.Remélem az nem lett olyan tragikus :D:D.Grat,majd még szóbelin felhúzzuk :D.
14/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Egy kicsit elkeseredtem, jobbra számítottam..
2013. máj. 11. 15:11
15/18 anonim válasza:
Figyu, a szóbelin még simán fel tudod hozni,szépen elbeszélgetsz a tanárral és ennyi :D.
16/18 A kérdező kommentje:
Igen, remélem. :) 80%, az 5 meglesz, jófej a tanárom, de az álmom 90% körül volt. :D de sebaj, járműmérnökire elég ennyi. >·< Neked merre tovább?
2013. máj. 11. 20:00
17/18 anonim válasza:
Sok sikert :).Én nem jelentkeztem sehova,1 év nyelvtanulás,aztán go külföldre...
18/18 A kérdező kommentje:
Oo, szuper. :D na, majd ha elvégzem az egyetemet, követlek. :P Németország, vagy Anglia a célom. Bár állítólag Kalifornia a járműmérnökök Kánaánja..:D
2013. máj. 12. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!