Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem karikáztam be az esszé...

Nem karikáztam be az esszé feladat betűjelét töri érettségin. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Megvannak adva a lehetőségek, három feladatot kell választani, két rövid esszét és egy hosszút(két magyar, egy egyetemes történelem) Jó feladatokat csináltam, mert a lehetséges feladatok közül kiválasztottam egy betűt, de nem karikáztam be. A többi esszét áthúztam, azokra nem kell írni. Ugye most ebből nem lehet problémám? Szerintem elég egyértelmű, hogy melyik 3 esszét választottam, de elfelejtettem bekarikázni :(((
2013. máj. 8. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak látják, hogy hova írtál valamit

(Bár elég egyértelmű volt, hogy karikázni is kell)

Szörnyű mi mindenre kell figyelni

2013. máj. 8. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy a többi esszét (amikből nem írtál)

áthúztad- Az végülis ugyanaz, mintha a választottakat karikázod

2013. máj. 8. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Én már javítottam történelem érettségit. Meg se nézem, be van-e karikázva. A keretezés nem értékelendő feladat, ne aggódj már feleslegesen!
2013. máj. 8. 18:13
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem ezt ne nagyon híreszteld, és majd lesz olyan rendes, hogy javításnál bekarikázza helyetted, hogy ne köthessenek bele.
2013. máj. 9. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!