Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb a Meló Diák,...

Melyik a jobb a Meló Diák, vagy a Diák Navigátor?

Figyelt kérdés

Szeretnék diákmunkát vállalni, de nem tudom hogy melyik a jobb diákszövetkezet...

Szerintetek?

2013. máj. 8. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Diáknavigátor. Negatív tapasztalatom csak annyi, hogy akkor is csörgetnek huszadjára, ha kinyomkodtam már tizenkilencszer, mert épp órán vagyok...

A MelóDiákkal elég sok gondom volt, legalábbis a veszprémivel. Csak néhány példa: lecsesztek, ha épp nem értem rá ugrani nekik 2 órán belül; lecsesztek, mert nem vettem fel a telefont, mikor órán ültem; a melóval kapcsolatban elfelejtettek 1-2 dolgot megemlíteni; rosszul rendeltek be munkakezdésre, így másfél órát csak ücsörögtem; elfelejtettek szólni, hogy lemondták a melót stb....

2013. máj. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!