Érettségi melyik része (általában) nehezebb? Szóbeli, vagy írásbeli?
Figyelt kérdés
tantárgytól függetlenül2013. máj. 8. 15:29
1/4 anonim válasza:
szerintem az írásbeli mindenképp, mert ott bármi jöhet. középszinten meg a szóbeli tételeket megadják, emelt szinten meg igaz témakörök vannak, de nagyjából sejteni lehet melyik tételek játszanak, és még mindig kevesebbet kell rá készülni mint az írásbelire.
2/4 anonim válasza:
Sztem a szóbeli
(Főleg ha nem te mész elsőnek)
Utána már a tanár is fáradt és nem annyira
tud odafigyelni mit mondasz
3/4 anonim válasza:
Reál tárgyakból inkább az írásbeli
4/4 Polexina válasza:
Az írásbelin rágódhatsz a kérdéseken,gondolataid akadozását nem hallja senki,3 óra alatt csak összehozod!Szerintem a szóbeli nehezebb.Olyan, mint egy színpadi fellépés zsűri előtt.Nagyon össze kell szedni magad, hogy értelmesen fogalmazz.Ha izgulós vagy,zavar, hogy várják, mit tudsz,hogy adod elő,jó benyomást akarsz kelteni,de nem biztos, hogy eszedbe jut a lényeg,kedvesen nógatnak,hogy "Csak bátran!",de a szíved a torkodban dobog,legyen már vége!Azért mégis túléli mindenki. Erőt ad, hogy megcsináltad!Ja, és ha felső fokon folytatod,minden egyes szóbeli vizsga olyan(vagy nehezebb ),mint egy érettségi.Megedződsz!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!