Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit érdems tanulni érettségi...

Mit érdems tanulni érettségi után?

Figyelt kérdés
Ez az utolsó évem és nem tudom mhize kezdejk utána.Semmi nem érdkel igazán.Ti mit csinálnátok?Nem vagyok a legjobb tanuló, de rossznak sem mondanám magam.ha kicsit venném a fáradságot elég jó lennék.Ja és fiú vagyok.:)
2009. szept. 29. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
hagyj ki egy évet, és menj el dolgozni valahová. Annak semmi értelme, hogy bekerülj egy tingli-tangli főiskolára, úgy, hogy egyáltalán nem érdekel. Dolgozol kicsit (akár külföldön), tanulni pedig ráéresz később. Többek közt élettapasztalatot szerzel és majd rájössz, hogy mi az amit tanulhatnál. Jah, és hiába vagy jó tanuló, ne csak főiskolákban, egyetemekben gondolokozz, nézd körül az okj-s képzések között is.
2009. szept. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!