Matek érettségi középszint. Szerintetek is nagyon nehéz volt?
Figyelt kérdés
Pedig én nem vagyok rossz matekos de ezzel nagyon megszenvedtem..:/ nem hivatalos eredmények nincsenek még?2013. máj. 7. 11:57
2/6 anonim válasza:
Én is rendesen szenvedtem, bár az első felével inkább, nem is értem. Kettes legyen meg, azt csá :D
3/6 A kérdező kommentje:
és amugy a 2. részben mire lehet részpontszámot kapni? Ha az eredményem rossz lett
2013. máj. 7. 12:36
4/6 anonim válasza:
Szerintem ábrázolás, képletek, meg ha valameddig eljutottál, csak utána elszámoltad és azért lett rossz.
5/6 anonim válasza:
Nekem annyira nem volt nehéz...
Vagy négyes,vagy ötös lett,bár inkább az előbbi :/
6/6 anonim válasza:
Hát nem az ilyen IQ bajnokoknak tervezték amilyen én vagyok... >.< Boldog leszek a 26 pontommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!