Gáz az ilyen függvénytáblázat érettségire?
Figyelt kérdés
Most radíroztam ki, de a ceruza nyoma ott maradt a papírban, illetve a tollal írt puskákat teljesen, átlátszatlanra satíroztam. Ezért elvehetik? Ha igen, kapok egy tisztát pl a suli könyvtárból?2013. máj. 6. 19:38
1/5 anonim válasza:
Néhol nekem is volt beleírva pár dolog, kiradíroztam, nem olyan feltűnő. Hát szerintem ezért nem veszik el. Nem hiszem, hogy reggel 7:45 és 8 óra között olyan tüzetesen átnézik az összes fg. táblázatot.. :D
3/5 anonim válasza:
Tőlünk aznap reggel elvette mindenkitől a tanár a négyjegyűt és átlapozta mindenkiét, bár nem tudom, milyen alapossággal.
4/5 Neuhauser László válasza:
Az enyémben volt egy oldal, tele puskával, a tanár azt mondta, nem használhatom.
Errre kitéptem a lapot, és úgy már megengedte ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Végül átnézték nagyjából, de nem vették el.
2013. máj. 7. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!