Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Túl sokat tanultam és kimerült...

Túl sokat tanultam és kimerültem, nem tudok gondolkozni, és jövőhéten van az a két érettségim ami nagyon számít, és még sokat kéne rájuk készülnöm, , mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy kicsit lazítani. Menj el, sétálj egy nagyot, igyál egy nagy pohár vizet és aludd ki magad. Ha kipihened magad, újult erővel folytathatod a tanulást!!
2013. máj. 6. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Jövőhét még messze van. Azt ajánlom, hogy oszd be, hogy mennyit kell tanulnod egy napra és ahhoz tartsd magad. Semmiképp ne maradj fent túl sokáig. Inkább pihend ki magad.
2013. máj. 6. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Biosz, kémia? Én is így vagyok vele, nem bírom rávenni magam, hogy pl. ma ezekkel foglalkozzam. Ma matekoztam, holnap törizni fogok, aztán angolozom. Csütörtök délutántól pedig intenzíven nekiülök a biosznak és kémiának. Lesz még 4 nap.

Szóval, szerintem ne erőltesd, ha tanultál egész évben, akkor nem lehet gond, ezen a néhány napon már nem múlik! (én ezzel nyugtatom magam) :D

2013. máj. 6. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze

Most már menjetek lassan aludni,

hogy holnap ne fejfájásra ébredjetek

2013. máj. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!