Túl sokat tanultam és kimerültem, nem tudok gondolkozni, és jövőhéten van az a két érettségim ami nagyon számít, és még sokat kéne rájuk készülnöm, , mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 17:56
1/4 anonim válasza:
Próbálj meg egy kicsit lazítani. Menj el, sétálj egy nagyot, igyál egy nagy pohár vizet és aludd ki magad. Ha kipihened magad, újult erővel folytathatod a tanulást!!
2/4 anonim válasza:
Jövőhét még messze van. Azt ajánlom, hogy oszd be, hogy mennyit kell tanulnod egy napra és ahhoz tartsd magad. Semmiképp ne maradj fent túl sokáig. Inkább pihend ki magad.
3/4 anonim válasza:
Biosz, kémia? Én is így vagyok vele, nem bírom rávenni magam, hogy pl. ma ezekkel foglalkozzam. Ma matekoztam, holnap törizni fogok, aztán angolozom. Csütörtök délutántól pedig intenzíven nekiülök a biosznak és kémiának. Lesz még 4 nap.
Szóval, szerintem ne erőltesd, ha tanultál egész évben, akkor nem lehet gond, ezen a néhány napon már nem múlik! (én ezzel nyugtatom magam) :D
4/4 anonim válasza:
Persze
Most már menjetek lassan aludni,
hogy holnap ne fejfájásra ébredjetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!