Ha a mű értelmezésnél tartalmat és még pár dolgot leírok akkor hogyan számítják a pontot? Többi info lent!
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ma a mű értelmezést választottam ami márai sándor az árva volt és én leírtam az elején, hogy milyen nézőpontból jelenik meg a mű meg a tartalmát és a szereplők változását, hogy elején hogyan viselkedtek és a végén és most nem tudom, hogy hogyan számolják a pontot? Most akkor ha a mű értelmezés eltér és írok másfél oldalt ezekről amiket előbb felsoroltam akkor azt úgy számítják mintha nem is lenne és akkor se helyesírásra meg semmire nem kapok pontot?2013. máj. 6. 13:59
1/6 anonim válasza:
Jaj szerintem ne számíts jó pontokra. A fenti szövegedbe egy deka kohézió sincs, anélkül pedig esszét írni igen meredek.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó pontokra nem is szeretnék számítani, de kíváncsi vagyok, hogy akkor most ilyenkor mi a helyzet? Egészet kihuzzák és 0pont?
2013. máj. 6. 14:05
4/6 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk 1-2hét múlva bemegyek a tanárhoz külön akkor szerintetek megbírom nézni a végeredményem? Mert most ezen a második feladatlapon múlik az egész, hogy hogyan fogják ezt osztályozni mert első feladatlapból kb. 40ből 7-8at értem el, mert alig volt rá időm.. Második feladatlapra csak kapok 7-8pontot a 60ból,ezért vagyok kíváncsi erre a pont számításra.
2013. máj. 6. 14:10
5/6 anonim válasza:
1óra alatt nem tudtad megírni a szövegértésnek legalább a felét?
Pár pontot biztos kapsz, ha a narrációról, meg a szereplőkről írtál, mert ez ott van az elemzési szempontok között. De 12-15ponttal sem lesz meg a kettes..
6/6 A kérdező kommentje:
ha 13% megvan akkor már mehetek szóbelizni és nekem most az a lényeg.
2013. máj. 6. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!