Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a mű értelmezésnél tartalma...

Ha a mű értelmezésnél tartalmat és még pár dolgot leírok akkor hogyan számítják a pontot? Többi info lent!

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ma a mű értelmezést választottam ami márai sándor az árva volt és én leírtam az elején, hogy milyen nézőpontból jelenik meg a mű meg a tartalmát és a szereplők változását, hogy elején hogyan viselkedtek és a végén és most nem tudom, hogy hogyan számolják a pontot? Most akkor ha a mű értelmezés eltér és írok másfél oldalt ezekről amiket előbb felsoroltam akkor azt úgy számítják mintha nem is lenne és akkor se helyesírásra meg semmire nem kapok pontot?
2013. máj. 6. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Jaj szerintem ne számíts jó pontokra. A fenti szövegedbe egy deka kohézió sincs, anélkül pedig esszét írni igen meredek.
2013. máj. 6. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos nem kapsz nulla pontot
2013. máj. 6. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó pontokra nem is szeretnék számítani, de kíváncsi vagyok, hogy akkor most ilyenkor mi a helyzet? Egészet kihuzzák és 0pont?
2013. máj. 6. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk 1-2hét múlva bemegyek a tanárhoz külön akkor szerintetek megbírom nézni a végeredményem? Mert most ezen a második feladatlapon múlik az egész, hogy hogyan fogják ezt osztályozni mert első feladatlapból kb. 40ből 7-8at értem el, mert alig volt rá időm.. Második feladatlapra csak kapok 7-8pontot a 60ból,ezért vagyok kíváncsi erre a pont számításra.
2013. máj. 6. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

1óra alatt nem tudtad megírni a szövegértésnek legalább a felét?

Pár pontot biztos kapsz, ha a narrációról, meg a szereplőkről írtál, mert ez ott van az elemzési szempontok között. De 12-15ponttal sem lesz meg a kettes..

2013. máj. 6. 14:32
 6/6 A kérdező kommentje:
ha 13% megvan akkor már mehetek szóbelizni és nekem most az a lényeg.
2013. máj. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!