érettségin puskáztok? Lehet? :D
en mar 9 eve erettsegiztem az igaz, de en puskaztam. beleirtam a tori atlaszba az osszes tetelt a kepekre ceruzaval
meg lemasoltam kicsinyitve a matek teteles konyvet, belevarrtam az egeszet a blezerembe ami rajtam volt, aztan mikor megtudtam melyik tetel lesz, kesobb kimentem a wcre es bemagoltam gyorsan azt az egyet.
és most az írásbelin hogy lehet szerintetek puskázni?
leginkább a matekra gondolok
vannak képletek, számítások amikhez nekem önmagában kevés a négyjegyű függvénytáblázat ezért vannak hozzá kiegészítéseim, de csak úgy lehet bevinni a könyvet, ha nincs benne semmi
Ha rajtakapnak,felfüggesztenek.
Amúgy meg nem tudom,hogy matekból hova akarsz puskázni,hiszen a függvénytáblába szinte minden benne van.
Szerintem elég az, ami benne van a függvénytáblában. A négyeshez biztosan. Ha csak néhány van max 5, írd a kémiához/földrajzhoz és jegyezd meg az oldalszámot. Mikor beírod, csak félig nyisd ki, hogy ne törjön meg a könyv. Nehogy behajtsd a sarkát. Ceruzával, halványan, sorok közé írj. Így nem fogják észrevenni, hacsak nem vizsgálnak át tüzetesen minden oldalt nagyítóval. A lényeg, hogy bele írjad, ne külön papírra, mint néhány "zseni", mert akkor elég picit megrázni és kihullik.
Bár ennyi erővel holnap délután ezt a párat meg is tanulhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!