Emelt szintű informatika?
Van egy 90%-os középszintű érettségim informatikából, amit még az ősszel csináltam meg. Akkor úgy voltam vele, hogy nem megyek emeltre, de 2-3 hónapja amikor le kellett adni a jelentkezéseket az érettségikre akkor rábeszéltek az emelt érettségire és jelentkeztem rá. Sajnos ez idő alatt nem tudtam megtanulni programozni, szóval nagyjából csak a középszintű részei mennek a feladatoknak. Így utólag belegondolva rossz döntés volt jelentkezni, de úgy voltam vele, hogy nem veszthetek semmit mert ugye ott a jó közepem.
Szerintetek érdemes egyáltalán elmennem az érettségire próba szerencse alapon vagy hagyjam az egészet? Vagy menjek el az írásbelire és ha nem sikerül jól akkor ne menjek szóbelizni?
50% körül kellene teljesítenem és akkor már pár ponttal többet ér mint a középszintű. :D
Ha elmész az írásbelire még lehet jobb
Ha nem jelensz meg egyből karó
Addig nem tudod még megtanulni
azt a részt ami nem ment?
Informatika érettségi jövő héten még nincs
Ha még addig annyit tudsz készülni
hogy úgy érzed, meg tudod írni ne hagyd ki
Hmm, milyen kérdéseket tettem én fel régen. :)
55% lett egyébként és így több pontot ér mint a középszintűm. Még jó, hogy elmentem a vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!