Az nagy baj, ha holnap még akarok magyar, matek és töri érettségire is tanulni?
Mindenkinek el kell dönteni. Nekünk osztályfőnökünk azt mondta a szerenád estéjén, hogy most már ne tanuljunk, készüljünk a ballagásra, legyünk kipihentek, szépek, csinosak, aztán pedig élvezzük a családi bulit a ballagás után. Utolsó nap pedig tényleg eszünkbe se jusson tanulni. Ehhez képest én tegnap olvasgattam egy kicsit törit, mert azt elég rossznak érzem.
Ma még átnézek néhány dolgot töriből, és a novellaelemzés, érvelés alapjait is átnézem. :)
Azért ne felejts el néha szünetet hagyni
(Meg enni)
Nem.. Én 9-kor kezdtem el tanulni magyarra, 10-re kész is voltam.. Előtte semmi ;)
Egyedül matekból csnáltam meg vagy 5-6 próbaérettségit eddig, holnap majd megcsinálok még 1-et vagy kettőt, és pá
Töriből meg szerzek egy atlaszt ma vagy holnap, az kimeríti a 4 éves "tanulásomat", tudásom=0 töriből, remélem átmegyek..
Ja és mielőtt lehülyéznél BME -re megyek :)
Én még most készülök a magyarra, befejezek egy modern irodalmi regényt és fekszek aludni :D Az érvelésnél jól jöhet :)
Törit holnap kezdem, a mateknál pedig csak az ima segít,de a koordinátageometriára ráfekszem,majd még egyszer :)
Mind egyszerre?
Törire még tudsz holnap is tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!