A kémiát hogyan kell érteni?
Figyelt kérdés
Alapjába véve reálos vagyok, a matek, biosz, földrajz, fizika tárgyakban nagyon jó vagyok, szeretem is őket, de a kémiát egyáltalán nem értem. Ráadásul még a számolásokat is magoltam, hogy a négyesem meglegyen év végén..2013. máj. 4. 17:06
1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként 17 vagyok, a szerves kémiát tanuljuk.
2013. máj. 4. 17:06
2/8 anonim válasza:
A szerves kémia teljesen más hozzáállást igényel mint a többi ág. Az kérlek seggelős, le kell ülni és minden egyes képletet minden reakciót lerajzolni 5-10 alkalommal.
Az általános és szervetlen kémia ellenben inkább logikára épül. A számolások se bonyolultak igazából egy gyengébb matek feladatsor ami kémia bundába van bújtatva :)
3/8 anonim válasza:
A kémia csak két évig kötelező
Nem?
Az tanulja csak (emelten), aki állatdokira
megy
4/8 A kérdező kommentje:
5 évesen vagyok, mi 3 évig tanuljuk.
2013. máj. 4. 18:00
5/8 anonim válasza:
Az tanulja csak (emelten), aki állatdokira
megy
Ezt te hol álmodtad össze?
6/8 A kérdező kommentje:
Mit nem lehetett ezen érteni? Öt évesen vagyok, másodikos vagyok, és három évig tanuljuk, szóval most a 10.-es mozaikos könyvet vesszük, ami a szerves kémiáról szól. Nem hiszem, hogy emelt szinten tanulnánk most, de gratulálok a magas szintű felfogásodhoz!
2013. máj. 4. 22:53
7/8 anonim válasza:
Az 5. válaszoló vagyok... Csak hogy tudd nem a te írásodra reagáltam, de még az idézet részt is odatettem...
Akkor kinek vannak gondjai a felfogásával? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy nem vagyok gyk függő, és mivel névtelenül van az üzenet, elég nehezen lehet kitalálni így, ki is írt. ;)
2013. máj. 4. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!