Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van-e még esélyem átmenni év...

Van-e még esélyem átmenni év végén?

Figyelt kérdés
Irodalomból állok bukásra. Félévkor átmentem kettessel, de most második félévben 9 egyesem és egy ötösöm van. És pont most van május 3-a. Van egy szűk hónapom. Ha megállás nélkül tanulok, akkor tudok szerezni kb 4-5 ötöst hogy megkapjam a kettest? Nem kell mondanotok tudom idegesítőek az ilyen kérdések, de muszály volt megkérdeznem.
2013. máj. 3. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ennyi karót begyűjteni

Nem tudod megkonzultálni a tanárral?

2013. máj. 3. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a tanár úgy látja,

hogy lusta voltál, akkor nem lesz könyörületes

Mikor (mégcsak) két karód volt akkor nem tudtál volna észbe kapni?

2013. máj. 3. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

következő óra végén menj oda a tanárhoz és beszélj vele!

Mond meg neki hogy te sem érted hogy jöhetett ez így össze és kérdezd meg tőle hogy hogyan tudod ezt kijavítani.

(ezt így ahogy írtam!)

Ha látja hogy akarsz és csinálod akkor meg fog kegyelmezni.

2013. máj. 3. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A harmadik válaszolónak igaza van, tényleg csak így tudok átmenni. Az első két válaszolónak is igaza van, ha átmegyek, ugyanezt a hibát jövőre mégegyszer nem követem el.
2013. máj. 3. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én középsuliba informatika szakra jártam, nem nagyon értem, hogy abból hogyan lehet ennyi karót beszedni.

Mindenképp beszélj a tanárral. Ha azt mondja, hogy nem enged javítani, akkor is tanulj minden órára(akár előre is tanulhatsz), jelentkezz sokat, lássa rajtad, hogy akarod.

2013. máj. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!