Ti izgultok az érettségi miatt?
Figyelt kérdés
mert én kb a 10-es törivizsga miatt jobban izgultam, mint emiatt2013. máj. 2. 18:37
11/16 A kérdező kommentje:
én is a töritől és a némettől félek, bár a német csak nyelvvizsga miatt kell, ugyh az már nem is érdekel:d
nekem is az infó a választottam, de kb egy éve hozzá se nyúltam XD kemény 1,5 hét lesz :D
2013. máj. 3. 22:30
12/16 anonim válasza:
Na jó, most kezdtem el izgulni :)
Majd infot gyakorlok jövőhét végén, megcsinálok pár előző évit.
De most a magyartól félek, attól, hogy mi lesz az elemzés.
Nektek, vagy neked hogy telik a hétvége? Készülgetsz valahogy, vagy már a pihenéssel töltöd az időt?
Én képtelen vagyok, újra átrágom magam egy két dolgon :)
13/16 A kérdező kommentje:
hát most volt ballagás, ma még törizni akarok, bár elég sok leckét el kéne olvasnom... hnap irodalomnál megnézem a szerzők mikor éltek, vagy vmi :D meg az elemzés szempontokat :D
2013. máj. 4. 15:59
14/16 anonim válasza:
Az irodalom évfordulókat most néztem át :D A szempontokat is megnéztem, meg hogy mik voltak 2005-től visszamenőleg a szövegalkotás részben
15/16 A kérdező kommentje:
mik?:D
2013. máj. 4. 17:31
16/16 anonim válasza:
Èn megcsináltam egy szövegèrtèst...talàn nem kellett volna...szövegalkotàs meg pfffff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!