Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik OKJ érné meg jobban,...

Melyik OKJ érné meg jobban, az új vagy a régi? Az órák száma megötszöröződik.

Figyelt kérdés

Logisztikai ügyintéző OKJ-ra mennék az egyetem mellett. Szeptembertől mentem volna, mert csak 4 hónapos (lett volna) heti 1 szombati órával.

Most viszont megváltozik ugye az egész OKJ rendszer szeptembertől.

A logisztikai ügyintézői tanfolyam óraszáma 184 óráról 960 órára emelkedik. Tudom hogy legtöbben inkább akkor elmennétek a mostanira, amíg kevés, de arra gondoltam hogy a 960 óra vajon mennyivel adna több tudást, mint a 184.

A baj inkább az, hogy 4 hónaposan bevállaltam volna az egyetem mellett heti 1 szombati órával, így viszont gondolom ha a 184 felmegy 960-ra, a 4 hónapból vagy kb. 2 év lesz, vagy hétköznapra is raknának órákat, ami viszont nem megoldható az egyetem mellett. Az utolsó régi rendszeres tanfolyam most indul júniusban.

2013. ápr. 30. 20:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!