Irodalom érettségi?

Figyelt kérdés

3-8 oldalas érvelést/műelemzést/összehasonlítást kell majd írni, én ha nagyon megerőltetem magam is csak 2 oldal szokott menni amikor órákon gyakorlunk.

Erre adnak pontot, vagy ha nincs 3 oldal akkor olyan, mintha nem is írtam volna semmit?

Illetve példákat mindenképp kell írni elemzésbe?

2013. ápr. 27. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

De itt 4 órád lesz.

Természetesen mindenképpen értékelik, amit írsz, olyan nincs, hogy olvasatlanul eldobnak valamit, mert rövid.

2013. ápr. 27. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:

De amikor kaptunk ilyet házifeladatknak, ahol nem csak 45 perc volt megírni, ott se nagyon ment 2 oldalnál több. Egyszerűen nem tudok mit írni, bármiről is kell érvelni, azt igazából fél oldalba meg tudnám oldani, ezt meg elég nehéz négyszeresére kibővíteni, hatszorosára még nehezebb.

De mondjuk itthon sem foglalkoztam vele 4 órát, hamarabb feladtam, ott mivel úgy sem fogok tudni mást csinálni majd lehet összejön, de nem tudom hogy.

2013. ápr. 27. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt igaz, hogy 3 oldal a minimum, de nézd csak meg a vonalazást! Elég ritka, nagyok a sortávolságok, nagy a margó. Ha megy A/4-esen a másfél/két oldal, akkor itt is meg lesz a 3-4.

Egyébként, ha 2 oldal, nyilván adnak rá valamennyi pontot, de nem sokat. Példát írni érvelésbe, idézetet műelemzésbe kötelező.

2013. ápr. 27. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem is hajtok nagyon sok pontra, irodalom nem a kedvenc tantárgyam, továbbtanuláshoz sem fog kelleni, csak azért jó lenne, ha nem 0 pontosat írnék.

Példákat akkor majd még át kell vennem, kösz a válaszokat.

2013. ápr. 27. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!