Ki érti ennek a közszolgálat munkának a lényegét?
Figyelt kérdés
Arra a közszolgálati munkára gondolok, amikor 50 órát kell ahhoz valamilyen szolgáltatási területen dolgozni, hogy érettségizni lehessen. Ezelőtt ilyen nem volt és mindenki, aki tudott vígan leérettségizett. Most meg ilyen plusszokkal még jobban leterhelik a diákokat.2013. ápr. 26. 15:39
1/4 anonim válasza:
Ezt azért hozzák be, hogy ne menjen mindenki érettségire, aki nem is tanul és ezzel foglalja a helyet. De ha végiggondolod azért logikus. Legalább nagyon kis mértékben, de hozzájárulsz a gazdaságunkhoz. Ugyebár te is ingyen tanulsz nem?
2/4 A kérdező kommentje:
igen, gimnáziumban. nem tudom hogyan járulok pl. azzal hozzá a gazdaságunkhoz, hogy a tanárnak segítek egy dolgozatot összeállítani és ő a segítségemért hálából pedig a 10 perces munkámra beírja a 2 órát?!
2013. ápr. 27. 09:57
3/4 anonim válasza:
Akkor örülj, hogy csak egy dolgozatot kell összeállítanod a tanárral. Ha nem tetszik, nem kell tanulni.
4/4 A kérdező kommentje:
Most nem azzal van a gondom, hogy segíteni kell a tanároknak, hanem azzal, hogy ez a közmunka program iszonyú időket ölel fel, szívesen segítek a tanároknak, hiszen én is tanár szeretnék lenni, annak meg főleg örülnék, ha összeállíthatnék egy dolgozatot. Ezzel a közmunkával az a baj, hogy időre megy, mert ha pl. meglenne adva hogy egy napra mit kell megcsinálni az sokkalta jobb lenne, nem mint így hogy 2 órát lehet egy nap, és ha odamegyek akk. meg azt sem tudják mit adjanak nekem, és mit írjanak le papíron, hogy az ne legyen gyanús.
2013. ápr. 28. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!