Iskolai öltözködés esetén fiúknál, meg lehet tiltani az ujjatlan (nem atléta) póló viselését? (középiskola)
12:46
Lehet, hogy a terembe nincs 30fok, de akkor is nagyon meleg van főleg mikor kb. 30ember ül egy terembe. Egyébként ez fura, hogy nem lehet. Szerencsére nálunk ez nincs így.
...ha le akarsz érettségizni....
Lemaradt a többi pont az előző válaszom végéről.
én lány vagyok. nálunk a lányoknak tilos az ujjatlan póló, vagy kint lévő has, vagy túl kihívóért szólnak. nem szabad sminkelni, és miniszoknyát hordani (ezt a kettőt senki nem tartja be), és körömlakkozni se, meg hajat festeni se. (a körömlakkot ott helyben lemosatják, a hajjal nem nagyon tudnak mit kezdeni, de szivatnak érte a tanárok..)
fiúkra szerintem nincs náluk ilyesmi szabály. amúgy egyházi iskolába járok, szóval érthető.
Nálunk is szólnak az újjatlen pólóért, sőt a szándékosan szakadt farmernadrágért (tehát divatból szakdt) is. Sőt a Csőnadrágért is megszólnak.
Fiú iskolába járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!