Ha valaki eladóként szeretne dolgozni, akkor melyik okj-s tanfolyam javasolt?
Figyelt kérdés
5 évet dolgoztam kereskedelemben, eddig mindig felvettek, a tapasztalat miatt, legalábbis általában mindig találtam munkát, mostanában mondogatják, hogy kötelező lesz a szakirányú végzettség, jelentkeztem például DM-be, ahol azt mondták, hogy sajnos már új szabály van, és nem elég a több éves tapasztalat, hanem kell végzettség is.
Ha valaki DM-ben, vagy ilyen hasonló helyen szeretne dolgozni, akkor bolti eladói vagy bolti pénztáros szakmát kellene letennie??
2013. ápr. 24. 09:15
1/4 anonim válasza:
Bolti eladó, boltvezető, vegyi áru eladó. Ezekkel tudsz a drogériákban elhelyezkedni. A boltvezető azért jó, mert ha hosszú távra tervezel, ezzel meg tudod alapozni a jövődet. Nem később újabb okj-s tanfolyamra menned. Vagy ha lehet kombinálni két tanfolyamot (én ilyet végzek) az a legjobb! Csak ahhoz sokat kell tanulnod és gyorsan.
3/4 A kérdező kommentje:
igen én is azt nézegettem, a kombinált tanfolyamokat, akkor elvégzem a bolti eladóit meg a boltvezetőit egyben :)
igen szeretnék hosszútávra tervezni mindenképpen.
köszi szépen
2013. ápr. 24. 10:04
4/4 anonim válasza:
Én inkább boltvezetőt és valami szakmai eladóit javasolnék hozzá! Történetesen az esetedben a vegyi áru eladót! Hidd el ezzel tuti befutó leszel! Főleg ha mellé még szereted is azt amit csinálsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!