Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyári gyakorlatnál komolyabb...

Nyári gyakorlatnál komolyabb munkát is rám bíznak?

Figyelt kérdés

Először megyek nyári gyakorlatra. A bíróságon leszek. Komolyabb munkát is fogok kapni vagy csak ilyen könnyebb irodait? Mert annyira nem tudom, hogy mit hogy kell.. feltételezem nem fognak adni nagy dolgokat ugye?

És kedvesek szoktak lenni a gyakorlatosokkal vagy ez helyfüggő? vagy nem nagyon szeretek a diákokat a munkahelyen?

2013. ápr. 22. 10:37
 1/4 A kérdező kommentje:
szeretek=szeretik
2013. ápr. 22. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Az hogy kedvesek-e, tényleg változó. Saját tapasztalatom szerint, a főnökség segítőkész és rendes szokott lenni. A kollégák kevésbé, nem szeretnek "zöldfülűekkel" foglalkozni, mert a saját munkaidejük megy el az ifjoncra, ha segíteni kell neki. De az is előfordul, hogy neki adják az összes szivatós munkát. Már csak azért is, hogy addig se nekik keljen azzal foglalkozni amíg a diák ott van.

Én is kaptam annak idején ilyen feladatokat. Az összes fénymásolás, szkennelés, postakihordás, rendrakás, iratlefűzés, archiválás, sőt a kávé-ásványvíz felszolgálás és a mosogatás is rám maradt. Hiába nem volt benne a feladataimba, mégis rám testálták!

Komoly feladatokra ne nagyon számíts!

Ha kérdésed van még, nyugodtan írj!

2013. ápr. 22. 10:46
 3/4 acelsziv ***** válasza:
Jó esélyek csak könnyebb lótifuti munkát fogsz kapni.
2013. ápr. 22. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak ilyen pepecsmunkát, amit a többiek is írtak, szkennelés, fénymásolás, postázás, iratrendezés stb. Én egy bankban volt múlt nyáron, a legnagyobb feladat amit kaptam az volt, h a számítógépes rendszerben átutalásokat csináltam.
2013. ápr. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!