Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Farkas Edit meteorológusnőről...

Farkas Edit meteorológusnőről honnan vegyek életrajzot?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

a google a barátod

2009. szept. 24. 17:01
 2/10 A kérdező kommentje:
hu ez ügyes volt. én csak egy mondatot találtam. és bővebben? az az igazság h power pointot kéne belőle csinálnom:S
2009. szept. 24. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:

"Errõl szóló naplóját az érdi Magyar Földrajzi Múzeum õrzi."

ha nagyon fontos hívd fel őket, kérdezd meg hogy lehetne hozzájutni a naplóhoz. nézz szét könyvtárban hátha találsz valamit a kutatásáról. ez kb elég egy ppt-nek sztem

2009. szept. 25. 17:26
 4/10 A kérdező kommentje:
hát ma voltam szombathely( mivel itt lakom) legnagyobb könyvtárába és semmi...kész. se neten se könyvbe. 2003-ba halt meg szóval még nem irtak róla semmit. Arra nincs idöm h azt megszerezzem mivel már csak 1,5 hetem van:(
2009. szept. 25. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
1975-ben Farkas Edit meteorológus, ózonkutató két hetet töltött a Ross-szigeti Scott és McMurdo állomásokon
2009. szept. 26. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:

nézd még ezeket találtam, ezek folyóiratok, könyvtárban bent kéne hogy legyenek

szerző: Munster, R.

cím: Farkas Edit, Antarktika kutatója (1921-1993)

forrás: Földrajzi múzeumi tanulmányok

12. 1993. 109-110.

szerző: Németh Géza

cím: Ritkuló ózonburok alatt. Új-zélandi beszélgetés Farkas Edit meteorológussal

forrás: Természet világa

124. 1993. 1. 16-18.

a természet világa, meg a Földrajzi múzeumi tanulmányok a 2 folyóirat neve, a 124 meg a 12 a lap kiadásának száma, aztán évszám jön és végül az oldal.

többet nem találtam

2009. szept. 26. 14:44
 7/10 A kérdező kommentje:

hu köszi szépen, ennek utána nézek könyvtárba..bár nem sok reményt fűzök hozzá. majd írok,hogy sikerült e megtalálni, vagyis, hogy meg van-e? mégegyszer köszke

az előző kommentálónak: ezt az egy mondatot én is megtaláltam. de ebből egy ppt-t előállítani kicsit vicces lenne:-) azért köszi

2009. szept. 27. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha így teszed fel a kérdés a Google keresobe hogy:Farkas Edit meteorologus kidob neked kb 1500 címszo alatt találhato szoveget, ebbol írhatsz akár egy diplomamunkát is.

En mindent így keresek ki.

2009. okt. 1. 13:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Én is így keresek. és épp ugyanezt irtam be. És találtam vagy 5 mondatot. Ha te ebből diplomamunkát tudnál írni le a kalappal. Akkor légyszi linkelj be pár oldalt, ahol az élete meg a munkássága fennt van, és lógok eggyel. kösz
2009. okt. 3. 10:15
 10/10 Horváth Imre László válasza:
Tudom, hogy két éves történet. Farkas Edit a második világháború végén költözött ki családjával Ausztráliába. Édesapja neves szombathelyi újságíró volt. Érdekelne, hogy mit sikerült róla megtudnod?
2011. márc. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!