Farkas Edit meteorológusnőről honnan vegyek életrajzot?
"Errõl szóló naplóját az érdi Magyar Földrajzi Múzeum õrzi."
ha nagyon fontos hívd fel őket, kérdezd meg hogy lehetne hozzájutni a naplóhoz. nézz szét könyvtárban hátha találsz valamit a kutatásáról. ez kb elég egy ppt-nek sztem
nézd még ezeket találtam, ezek folyóiratok, könyvtárban bent kéne hogy legyenek
szerző: Munster, R.
cím: Farkas Edit, Antarktika kutatója (1921-1993)
forrás: Földrajzi múzeumi tanulmányok
12. 1993. 109-110.
szerző: Németh Géza
cím: Ritkuló ózonburok alatt. Új-zélandi beszélgetés Farkas Edit meteorológussal
forrás: Természet világa
124. 1993. 1. 16-18.
a természet világa, meg a Földrajzi múzeumi tanulmányok a 2 folyóirat neve, a 124 meg a 12 a lap kiadásának száma, aztán évszám jön és végül az oldal.
többet nem találtam
hu köszi szépen, ennek utána nézek könyvtárba..bár nem sok reményt fűzök hozzá. majd írok,hogy sikerült e megtalálni, vagyis, hogy meg van-e? mégegyszer köszke
az előző kommentálónak: ezt az egy mondatot én is megtaláltam. de ebből egy ppt-t előállítani kicsit vicces lenne:-) azért köszi
Ha így teszed fel a kérdés a Google keresobe hogy:Farkas Edit meteorologus kidob neked kb 1500 címszo alatt találhato szoveget, ebbol írhatsz akár egy diplomamunkát is.
En mindent így keresek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!