Vajon megadja az 5-öst?
Figyelt kérdés
Félévkor 5-ös voltam matekból bár csak éppen hogy. Mindig hadilábon álltam a matekkal egyszerűen nem értem. Most is van egy pár rosszabb dolgozatom és az átlagom így 4,63 amivel nem is lenne baj ha nem mondta volna hogy mivel év végén lefele kerekít mert félévkor felfele tette! Fontos lenne az 5-ös mert beleszámít a tovább tanulásba! Már megkérdeztem és azt mondta gondolkodik rajta. Szerintetek megadja?2013. ápr. 15. 22:15
2/4 anonim válasza:
Hányadikas vagy? Milyen erős suliba jársz?
Amúgy szerintem is megadja.
3/4 anonim válasza:
Kérd meg, hogy felelhess még
vagy ilyesmi Hogy tudjon még adni egy-két ötöst
s úgy már meg kellene hogy adja
4/4 A kérdező kommentje:
Egy elég átlagos suliba járok. Szerintem közepesen erős. 7.-es vagyok és most mindenki minket stresszel hogy a továbbtanuláshoz jó jegyek kellenek és mivel a 8.-osok már túl vannak az egészen most nekünk mondják a sulikat. Elég nyomasztó mert mindenből kitűnő vagyok csak a matekot képtelen vagyok feljebb vinni. Ezt a matekjegyet amit év végén fogok kapni majd rá kell írni felvételin a lapra. Nagyon remélem hogy megadja majd mert próbálok a kedvére tenni: matekversenyek, feladatlapok, szakkör...Amikor ma is megkérdeztem azt mondta hogy lehet hogy szorgalms vagyok de ez nem elég. Nem vagyok a szíve csücske az biztos. De köszi a kommenteket remélem igazatok lesz!
2013. ápr. 16. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!