Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mely állásokban érvényesülnek...

Mely állásokban érvényesülnek legalább az elvek, ideák?

Figyelt kérdés
Nemigazán tudtam jobban megfogalmazni, bocs, ha egy kicsit zavaros. Szóval pályaválasztás előtt állok, és még nem vagyok biztos abban, hogy mit szeretnék. Azt azonban tudom, hogy fontos számomra, hogy tisztességes, mások által is megbecsült munkám legyen. Ahol egy eszméért, valami jóért küzdhetek. Milyeneket tudtok felsorolni?

2013. ápr. 15. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem azt válaszd,ami igazán érdekel. például: ha kémiában vagy jó, és érdekel is, akkor olyan szakot, szakmát érdemes választani, ahol majd tovább tanulhatod,vagy aminek van is köze hozzá. Én úgy vettem észre sajnos -,de ez csak az én nézetem- ,hogy manapság a tisztességes és egyben megbecsült munka, amivel majd meg is tudsz rendesen élni nagyon "ritka". A saját példámból: én egészségügyi szakot(Rtg asszisztens) választottam, és azt látom sokszor, hogy a betegek sem becsülik meg a kórházi dolgozókat, és a dolgozók sem egymást. Persze ez az egész sok sebből vérzik..és szerintem ez máshol is így van. (Még csak tanulom, és csak gyakorlatok alapján tudok véleményt mondani, de a nagy hév az elején,hogy igen, én ezt szeretném csinálni és tanulni, ámbár a vége felé mégis kezd lelappadni a lelkesedés.) Remélem tudtam segíteni.
2013. ápr. 15. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg fontos a jövőd, menj el olyan pszichológushoz, aki segít "kitalálni", hogy valójában mi is érdekel, mit lenne érdemes tanulnod.
2013. ápr. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!