Megoldható lenne magánemberként, hogy szervezzek egy közmunkás csoportot a középiskolásoknak az érettségi miatt?
16 éves vagyok és mint ahogy ti is biztosan hallottátok, a kormány kötelezővé tette az 50 óra közmunkát, ahhoz, hogy megkaphassuk az érettségit.
Arra gondoltam, hogy szervezek egy közmunkás csoportot, így együtt le tudnánk dolgozni azt az 50 órát, vagy még többet is. Állatmenhelyre gondoltam először, de a szemétszedés és az otthonokban való munka is megfelelő lenne, csak azt nem tudom, hogy kell-e valakinek felügyelnie minket, hogy tényleg megcsináljuk-e a munkát.
Nekem, ha kéne (heh szerencsére nem kell) én örülnék, hogy haverokkal, ismerősökkel, szokott arcokkal csinálnám, minthogy egyedül. Szerintem jó ötlet.
Tippek, hol érdeklődhetsz ez után:
- osztályfőnök
- bemész a város hivatalába, ott talán
Az igazság az, hogy szerintem a kormány se nagyon tudja mit akar ezzel, úgyhogy ne lepődj meg, ha nem tudnak válaszolni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!