Hogyan 'kell' tanulni a törit? Mi a legjobb tanulási mód?
Hát 7.-es anyag nem olyan hardcore... Én úgy szoktam, hogy némi időt rászánok, elolvasok mindent a könyvből és a füzetből, ésamit lényegesnek találok azt címszavakban kijegyzetelem. Nevek, dátumok, események, tények... Ezt a listát kinyomtatom és abból tanulok, párszor elolvasom, szünetben is átfutom és ennyi.
Jah, énmost a dolgozatrakészülésről írtam,külön órára sose készülök
bocsi OFF...
nekünk általánosba pont nem ilyen volt...de most középsuliba ilyen van :DDDDDDDDD
Fogod a könyvet, olvasás közben kijegyzeteled a lényeget. Átolvasod a jegyzetedet még aznap, egyszer óra előtt. Ha óráról órára készülsz, és mindig odafigyelsz, koncentrálsz arra amit csinálsz, akkor menni fog. Viszont ne vedd ennyire komolyan az iskolát, hogy húú két új tantárgy nincs idő tanulni! Nyolcadikba sokkal nehezebb lesz (Nekem minden nap volt valami. előkészítő vagy táncóra, rajzszakkör, magántanárok, esti úszás, káté, templom, gyógytorna...) Gimibe pedig már a megtanulandó anyag is sokkal több lesz.
-Építő kritikának szántam, mielőtt lehurrogsz:) -
Köszönöm mindenkinek!Hasznosak a válaszok! :)
Utolsó:
Nem akarlak lehurrogni örülök,hogy segítesz:)
Próbálom nem komolyan venni de nagy ugrás volt 6.-ról 7-be menni: míg 6.-ba mindig 5 óránk volt most 7.-be van 2 olyan nap amin 7. Szóval nehéz mert nagy a különbség.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!