Ha kémia érettségin megbukok annak milyen következményei vannak?
Figyelt kérdés
11-edikes vagyok, és már befejeztük a kémiát. Tegyük fel hogy kémia érettségin megbukok, akkor mi lesz?2013. ápr. 14. 12:28
1/19 anonim válasza:
akkor miért akarsz belőle érettségizni egyáltalán, ha a bukás a kérdés?
2/19 anonim válasza:
Ha megbuksz és utána újra közepezni szeretnél, akkor fizetned kell(jelenleg 15 ezer Forint), a szintemelő viszont ingyen van! Ezen kívül semmi!
3/19 A kérdező kommentje:
Me már jelentkeztem, visszavonni meg nem lehet.
2013. ápr. 14. 21:12
4/19 anonim válasza:
de ha nem megy, minek jelentkeztél?
5/19 A kérdező kommentje:
Jajj má nem mind1 én vagyok a kérdező amugy isXD
Vissza lehet vonni vagy valami megoldás nincs?:D
2013. ápr. 14. 21:16
6/19 anonim válasza:
nincs. egy megoldás van, ja nem buksz meg..
7/19 anonim válasza:
Abból nem lehet megbukni
(a könyvet még egyszer átveszed)
8/19 anonim válasza:
Egy kettesre csak meg bírod
írni
9/19 anonim válasza:
A kettes számú válasz a tények teljes nem ismeretén alapul, a többi pedig nem tartalmaz semmilyen érdemi információt.
Ha megbukik valaki, javító érettségit tehet, és az első javító ingyen van, ha rendes érettségit javít. A másodiktól kell fizetni. Szintemelőt természetesen nem tehet, hiszen nincs mit emelni. Más kérdés, hogy valóban súlyosan alulképzettnek kell lenni egy bukáshoz. AKi egy érettségin meg tud bukni, azt nem kell sajnálni.
10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm a választ, igazából magam sem gondoltam komolyan a megbukást, csak nem tanultam rá, és legalább egy 4-est szeretnék, és inkább jövőre szeretnék érettségizni belőle. Másik kérdésem hogy akkor is lehet javítót tenni ha mondjuk kettes lesz?
2013. ápr. 20. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!