Ilyen eredményekkel hova tovább?
Figyelt kérdés
középiskolába 3as tanuló vagyok, és tegyük fel az érettségik is 3asra sikerülnek.Egyébként biosz tagozatos vagyok, szerintettek hová van esélyem bekerülni így?ti, vagy ismerőseitek ilyen eredményekkel hová jutottak be?2013. ápr. 12. 19:13
1/6 anonim válasza:
3asként? egyetemre ne menj!!
nem bántás, de tényleg
neked se éri meg, az államnak se éri meg
keress valami OKJ-t, orvosi szakasszisztens, vagy ilyesmit, de egyetemre tényleg ne menj, mert nagy valószínűséggel (csúnyán szólva) csak a helyet foglalnád, de 1-2 éven belül kiesnél
mert bejutni belehet, de egy konstans 3-as érettségi (főleg ha közép) az nem egy biztos háttér
2/6 anonim válasza:
Hármas középszintű érettségivel és hármas átlaggal szerintem meg sem lenne az a minimum 240(?) pont. Legalább két érettségit csinálj meg 80-80%ra. Középszinten nem nehéz.
3/6 A kérdező kommentje:
Bioszbol emeltezni akarok, és a nyelvvizsga is elérhető közelségü...ez az átlag a lustaság eredménye, na de ha már így elkönnyelmüsködtem ilyen esélyekkel indulok,és reálisan akarom látni a helyzetem.de nem hiszem hogy csak foglalnám a helyet pl fősulin, egyetemen lehet.Fősuli menyivel gyengébb?
2013. ápr. 13. 00:03
4/6 anonim válasza:
az h fősuli v egyetem kb egykutya, mióta bolognai rendszer van, de persze könnyebb
amúgy a könnyebb azt is jelenti, hogy kevesebbet ér a diploma, tehát optimálisan válasz, mert sok egyetem a nagy cégek tiltólistáján van (Gábor Dénes, Zsigmond Király; sok jólmenő cég nem alkalmaz olyanokat, akik itt diplomáztak)
5/6 anonim válasza:
De az emelt bioszból sem elég a hármas.:O
6/6 anonim válasza:
Meg ha itt ilyen lusta voltál, ott sem fogsz nem lusta lenni, pedig ott azért akárhogy is nézzük jóval többet kell tanulni. És nem 25%tól van meg a kettes, hanem mondjuk 51től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!