6 osztályos gimibe járok 7. be. Szülői értekezleten meg szokták mutatni a jegyeket?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 17:01
1/6 anonim válasza:
Az iskolától függ, de a legtöbb helyen csak akkor ha a tanulónak inkább rossz jegyei vannak. Én 4-es 5-ös tanuló vagyok, kilencedikes, és az én jegyeimet nem szokták megmutatni szülőnek. Ha a szülő kéri hogy mutassák meg, természetesen megmutatják.
2/6 A kérdező kommentje:
szerinted megmutatjak ha van 1esem 2esem meg 2 db 5osom???
2009. szept. 22. 17:15
3/6 anonim válasza:
Én ugy 3 as tanuló vagyok szoktak adni 2 est is meg 1 est is ha hülye vagyok. És még sosem hallottam anyámtól, hogy a osztályfőnököd elmondta azokat a rossz jegyeidet... És most én is 7.-ikes vagyok
4/6 A kérdező kommentje:
aha értem de mennyi az esély rá hogy mostmegmondják?
2009. szept. 22. 17:22
5/6 anonim válasza:
szülőin nem a jegyekről szoktak beszélni, hanem az osztály programokról, az iskoláról, kirándulásokról, ilyesmi. persze, ha a szülőd megkérdezi, akkor ofő-d megmutathatja neki a naplót, ami akkor pech. 17/L
6/6 anonim válasza:
Öcsém, ne dilemmázz ezen ennyit. Ha még sok egyesed meg kettesed gyűlik össze, igen behívják anyukádat. Egyébként jobban jársz, ha te magad mondod meg, mert ha nem most, félév környékén úgyis rájön anyukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!